Newsletter
Newsletter
Newsletter

Blog Tornar

BERKSHIRE HATHAWAY I COLBERT CORP. S'ALIEN PER EXPANDIR EL MERCAT IMMOBILIARI DE LUXE A ESPANYA

La recent aliança entre Berkshire Hathaway HomeServices Spain i Colbert Corp. assenyala una etapa prometedora de creixement i expansió per a ambdues entitats en el sector immobiliari. Aquest acord estratègic preveu ampliar la cartera de Berkshire Hathaway en un 14%, augmentant significativament la seva presència i operacions en el competitiu mercat immobiliari espanyol. Aquesta col·laboració destaca pel seu potencial per reforçar els serveis als clients que busquen propietats de luxe i una gestió patrimonial de gran qualitat, recolzada per la sinergia de dues empreses amb una sòlida trajectòria d'èxit i adaptant-se a la dinàmica del mercat.

Especialment a Barcelona, es preveu que l'aliança amb Colbert Corp. augmenti els ingressos de Berkshire Hathaway en un 25% estimat durant el primer any d'activitat conjunta. Aquest optimisme es basa en la complementarietat i la robusta reputació d'ambdues firmes, ara unificades en el seu esforç per oferir un servei més integral i especialitzat en el mercat immobiliari de luxe.

Fundada per Jordi Sastre l'any 2011, Colbert Corp. va iniciar la seva trajectòria en el sector com a gestora terciària d'actius d'entitats bancàries i especialista en la reestructuració de finques familiars durant la crisi immobiliària. Amb el temps, la firma ha anat evolucionant cap a la consultoria i la intermediació, demostrant una notable capacitat d'adaptació i un coneixement profund del mercat immobiliari.

Aquesta aliança forma part d'un ambiciós pla d'expansió a 10 anys de Berkshire Hathaway HomeServices Espanya, amb una especial atenció al mercat residencial de luxe al Mediterrani, Balears i Canàries. La col·laboració amb Colbert Corp., que ha demostrat ser un actor versàtil i eficaç en el sector des de la seva fundació, accelerarà i aprofundirà aquest pla d'expansió.

Publicat: 22 Apr 2024
Compartir aquesta entrada -

Et truquem!

NO PERDI L'OCASIÓ DE TROBAR LA PROPIETAT DELS SEUS SOMNIS

Subscrigui's i rebrà totes les novetats i promocions de Berkshire HathawayHomeServices spain

We use cookies to ensure you get the best experience on our website Accept cookies Més informacio